MENÜ
  • ds1025mood01slider_20201126_232336.jpg
  • ds1025sofaleatherfront0542slider_20201126_232337.jpg
  • 1ds1025cslider_20201126_232347.jpg

DS-1025

Tervező

Ubald Klug

 

Egy újragondolt Svájc a szőlőültetvények Terrazzaival

Két, zseniálisan kialakított kanapéelem szolgál nagyszerű alapul az itt látható belsőépítészeti és lakberendezési koncepció egyedi és személyes értelmezéséhez. Az elemek különböző mélységű és szélességű rétegekből, teraszos összhatással épülnek fel, és egy lépcsőzetes lejtőre emlékeztetnek. Csakúgy, mint a Pop Art generáció bútorai esetében, egy-egy bal- és jobboldali modellelem segítségével hozhatunk létre egy két ülőhelyes kanapét, ülő piramist vagy kis hegycsúcsszerű formát alkotó pihenőbútort attól függően, hogyan toljuk egymáshoz az elemeket.

 

A svájci szőlőültetvények teraszait idéző ülőkomfort

Herzog & de Meuron svájci sztárépítészek egy szőlőültetvényt vizionáltak, amikor megépítették a hamburgi Elbphilharmonie koncerttermét.
A svájci szőlőültetvények teraszai 40 évvel korábban Ubald Klug tervezőt is inspirálták. A szőlőültetvények teraszaira emlékeztető, téglalap alakú alapelemekre többrétegű kárpitozást készített megálmodója, amelyek azonnali leülésre vagy fekvésre csábítják az ülőbútor szemlélőjét. 

A tervező a különböző elemekből valódi ülőhelyet komponált, amelynek csodálata során nem feledkezhetünk meg a teraszos kultúrtájjal, a terrazzaval való összehasonlításról sem. Mick Jagger a kanapé iránti lelkesedése is mutatja, hogy Klug megközelítése elérte az ingerküszöböt. A szépen ívelt, kárpitozott bútortest minden olyan jellemzővel rendelkezik, amely akkoriban és napjainkban is meghatározó a fiatalok életvitelében, lakberendezési igényei területén.

Dizájndíj nyertes termék.

Bőrök - Szövetek