MENÜ
  • desededs196table0330wslider_20201116_230639.jpg
  • ds196mood01jpgslider_20201116_230639.jpg

DS-196

Tervező

Gordon Guillaumier

 

Stílusos egyszerűség

A fém és fa vagy márvány anyagok keveréke ellenére a DS-196 kávézó asztal jól demonstrálja, milyen stílusos lehet az egyszerűség.

Egyszerű mellékszereplőként visszafogottan érkezik meg oda, ahol szerénységre van szükség - vagy éppen ellenkezőleg, olyan rafináltan szemrevaló darabként, amely saját egyéniséggel  büszkélkedhet, és bármilyen helyiségben képes érvényesülni. Ezért minden stílussal jól kombinálható.

 

Tökéletes mellékszereplő - Több mint evilági mellékszál

A sziget finom kis darabja

Aki úgy nő fel, ahogyan Gordon Guillaumier tette, egy mediterrán szigeten, amíg csak él, nem felejti el a víz nyugalmát, a végtelenség finom illatát és a helyiek történeteit: a de Sede számára készült munkájában a máltai születésű tervező a Szicília és Észak-Afrika partjai között fekő szigetcsoport a rómaiak, a mórok, a franciák és a Szent János-rend által létrehozott történelmi helyszíneket idézte meg. 


Az emlékek olvasztótégelyének eredménye egy sziklás szirtfal képe, amelyet a tervező felemel a vízzel telt mélységből: egylábú darab, egy vonalas kialakítású láb tartja az asztallapot, amely ugyanolyan finoman teljesíti küldetését, mint amennyire magabiztos: itt vagyok - súgja, látszólag kisebb szerepet kapva, de készen állva minden nagy dologra, amit elé sodorhatnak a mindennapok.

Modellválaszték

Felületek