MENÜ
  • ds257kt221moodoffice01slider_20201118_225213.jpg
  • 1ds257a2slider_20201118_225229.jpg

DS-257

Tervező

de Sede tervezőcsapat

 

A vezetői forgószék egyet jelent a hagyomány és a luxus finom érzetével. Dinamikus forma előretörő kartámaszokkal és a hosszantartó üléshez is kényelmes kárpitozással. Állítható magasság és ülésszög a további kényelemért. Krómozott fémvázra épített habszivacs üléshéj. Stabil, ötágú csillagot formázó polírozott alumínium talp biztosítja az asztalnál szükséges mobilitást. Kemény vagy puha görgőkkel is elérhető.

Az egyetlen

A játék neve: ülés, kényelemben! A klasszikus vezetői széknek tervezett DS-257 a tökéletes választás a koncentrált, egyúttal kényelmes munkavégzéshez - minden, az irodai munkához magas elvárásokkal rendelkező vezető számára. Hosszútávú, az ergonomia nyújtotta kényelmet biztosító üléshez készült, különleges gondossággal megmunkált kárpittal. A lebilincselő ülőrész és háttámla a finom bőr megmunkálását dicsérik, és arról tanúskodnak, hogy a de Sede mesterei értik mesterségüket és szenvedélyesen szeretik azt. A DS-257 ölelésében még egy hosszú munkanap is motiválóvá válhat, és másnapra is 100% -os teljesítményt biztosíthat. A modell megjelenése döntő a választására nézve - az egyetlen darab, ami a legtöbbet biztosítja.
A legmagasabb minőségű kivitelezés és a finom formatervezés elegáns megjelenést kölcsönöz a DS-257-nek, amely ideális bármely íróasztalhoz. A további kényelem érdekében a szék magassága és az ülés dőlésszöge egyedileg állítható, és - használójához hasonlóan - rugalmasan alkalmazkodik az épp aktuális helyzetekhez. Magánszemélyek számára, de céges reprezentációkhoz is ideális, a DS-257 egyet jelent a kiváló üléskényelemmel. 

Modellválaszték

Bőrök - Szövetek