MENÜ
  • ds344ds5020slider_20201122_164723.jpg
  • ds344moodslider_20201122_164724.jpg

DS-344

Tervező

Bart Van der Heyden és 

de Sede tervezőcsapat, Jonathan Hotz

 

A DS-343 ikertestvére

DS-344 a forgószék ikertestvére, amely forradalmasította az ülést: egyazon alkotók, egyazon ötlet mentén, mindössze egy kis megjelenésbeli eltéréssel. A medencét és a hátat védő forgószék ezen verziója vékonyabb bőrt használ: fenntartható alapanyaggal dolgoznak a kényelem érdekében. Ez a kialakítás némileg könnyedebbé varázsolja a széket, amelynek megjelenése és az általa kiváltott érzetek további alkalmazási területek felfedezését ígérik.

 

Balzsam a hátnak - Egy dizájner forgószék, amely használójával együtt mozog

Kísérlet egy új üléskultúra megteremtésére

„SuperSeating” a neve Bart Van der Heyden laboratóriumának. A belga pedig tudja, mit csinál és miről beszél. A gyógytornász a tudomány és az orvostudomány eredményeit sokféle anyaggal ötvözi annak érdekében, hogy teljesítse küldetését: az ülést még kellemesebb élménnyé tegye. A DS-344 megalkotásakor, amely a technikai csodának tekinthető DS-343 kisebbik változata, Van der Heyden „Dinamikus testtartási stabilitás” koncepciójával kifejlesztett egy karosszéket, amelyben a hátsó elem medence magasságban mozog - mindenféle mechanikai ráhatás nélkül, kizárólag a benne ülő testtartása révén, aki dinamikus egyensúlyban tartja magát, a súlytalanság érzésétől kísérve.

1. A forgószék ülőrésze a medencevonalig megemelt. Ez biztosítja az ergonómikus ülő pozíciót.

2. Ha hátradőlünk, csak a háttámla felső része mozdul hátrafelé. Ez gyengéd támaszt biztosít a gerincnek és a mellkas automatikusan kinyílik, ezáltal felszabadító üléskényelmet biztosít.

3. A háttámlával együtt az ülőrész is automatikus hátrahajlik a még jobb fekvő és pihenő pozícióért. Ez az innovatív mozgásmechanizmus szabadalommal védett.

Modellválaszték

Bőrök - Szövetek