MENÜ
  • desededs450sofaleather0838slider_20201123_151325.jpg
  • desededs450sofaleather0729wslider_20201123_151341.jpg

DS-450

Tervező

Thomas Althaus

 

A ragyogó technikai inspiráció csodája

A tervező Thomas Althaus a Reto Frigg által 1985-ben kifejlesztett eredeti modellt frissítette, szeretettel és kifinomult technológiával tökéletesítve azt az utolsó részletig. A továbbfejlesztett mozgató mechanizmus és az újraértelmezett megjelenés friss lendületet ad ennek a futurisztikus, gyorsan változó remekműnek.

 

Az igazi luxus: a legalapvetőbb szükségletekhez igazodás művészete

Thomas Althaus német tervező az alapvető szükségletek kielégítésére minimalizált alkotásában mutatja meg kreatív sokoldalúságát: a bútorok világa nem igényel mindenféle kacatot és sallangot; funkcionális darabokra van szükség, amelyek az ügyet szolgálják. A DS-450 kanapé tökéletesen alkalmazkodik a bútorstílusok széles köréhez, és hozzájárul a tökéletes összkép létrejöttéhez. A DS-490-hez hasonlóan a DS-450 esetében is lenyűgözően egyszerűen, néhány mozdulattal módosíthatunk a bútordarab funkcióján.

A háttámla elemei egyedileg és különböző dőlésszögekben állíthatók. A puha kárpitos elemek, amelyek kétoldalt felhajtható kartámaszban végződnek, nemcsak ülésre, de elnyújtózásra is invitálják használójukat - a kifinomult technológiának köszönhetően mindössze két mozdulatra van szükségünk ahhoz, hogy a DS-450-et pihenőággyá alakítsuk. Nem csoda, hogy ez a modell nagyon rövid idő alatt a svájci gyár egyik legkeresettebb termékévé vált.

Modellválaszték

Bőrök - Szövetek