MENÜ
  • ds47moodlivingroomslider_20201115_135448.jpg
  • desededs47sofaleather0136wslider_20201115_135508.jpg
  • desededs47sofaleather0745dwslider_20201115_135508.jpg

DS-47

Tervező

de Sede tervezőcsapat

 

Különleges alapanyagválasztás és a karakteres nyaki redők erőteljes megnyilatkozása

A DS-47-es modellből készül két- és háromüléses kanapé, fotel és szék is; az 5 mm vastag NECK bőr jellegzetes redőzéséről könnyen felismerhető, mely összetéveszthetetlen megjelenést kölcsönöz az anyagnak, könnyen észrevehetővé téve azt. Minden, a gyártáshoz szükséges elem elkészítéséhez egy-egy önálló irharészt használnak, kívülről befelé haladva. A SEDEX kárpit vastag, szövés nélküli borításával páratlan ülőkényelmet nyújt.

A NECK bőr eltérő textúrái és a vastag redők tesznek minden DS-47 darabot egyedivé.

A bőrök királya - A de Sede gyár mesterműve

A klasszikus, amely világszerte megalapozta a de Sede hírnevét

A legenda szerint elődeink úgy találták fel a bőrbútorokat, hogy állatbőrt terítettek a szénakazalra.
A de Sede közel fél évszázaddal ezelőtt bemutatott újítása hasonlóan forradalmi volt: egy kanapé, amely akár öt milliméter vastag, természetes nappa bőrből készül.
1976-ban, amikor a NECK bőrből készült alkotást először mutatták be a kölni IMM-en, a kiállítóterem megremegett: a de Sede standját rövid időre be kellett zárni a látogatók rohama miatt. A szakemberek  odáig voltak az izgatottságtól - és jó okkal: a DS-47 remekül szimbolizálja a de Sede kárpitos mestereinek kiemelkedő képességeit és folyamatos innovációját, hiszen sikeresen dolgoztak fel egy nagyméretű és durvának ható - a szarvasmarha nyaki redői máig jól láthatóak rajta - bőrt, tökéletes és egyedi módszerükkel.

Modellválaszték

Bőrök - Szövetek