MENÜ
  • ds5010moodshowroom5054slider_20201130_165333.jpg
  • ds5010tischblackwoodhockerclubslider_20201130_165353.jpg

DS-5010

Tervező

Simon Busse

 

A mindennapi ülés praktikus újragondolása

Az összecsukható, nemezzel bevont DS-5010 ülőkét különleges kifinomultsága sokoldalú ülőbútorrá avatja. A kialakítás magába foglalja a de Sede kárpitos mestereinek klasszikus bőrrel való munkáját. Az ülőfelületet a legfinomabb bőr borítja, és a nyereg formájú kialakítás garantálja a legjobb ülésminőséget. Aki először ül a DS-5010-en, azonnal megérti, mit jelent „stabilan a nyeregben ülni". Az ülőrész mindkét oldalon kényelmesen párnázott és jól megtámasztja használóját anélkül, hogy az hiányolná a háttámlát. Rugalmas és mobilis, igény szerint bárhol felállítható - a DS-5010 segítségével gyakorlatilag újradefiniálhatjuk a mindennapi ülést. Az ülőkét jól kiegészítő, összecsukható asztal lehetőséget kínál az otthoni iroda áthelyezésére bárhová, ahol a kényelmes ülés és az egyszerű munkavégzés találkozhatnak.

 

A hajtott nemez és a kiváló minőségű bőr alkotta ülőkényelem

Már a papír feltalálása előtt művészi szintre emelték az ókori Kínában, majd később Japánban a szövetek és más újrahasznosítható anyagok hajtogatását - ma ezt a művészetet origami néven ismerjük. Csak a megfelelő hajtogatási technika és anyagkombináció képes a bőrt és a filcet forradalmi üléskoncepcióvá változtatni, azzá, amivé mára lett - ez a de Sede válasza az  utóbbi időkben elterjedt mozgalmas és rugalmas munkakörnyezet iránti igényre.

Simon Busse a de Sede tervezőivel és kézműves mestereivel együtt teljesen új megközelítést alkalmaz a belső tereket jellemző origamit illetően: összecsukható bútorok, amelyek könnyedén mozgathatók, bárhol használhatók és egyszerűen tárolhatók.

Legyen szó egy spontán reggeli találkozóról, egy ügyfél megbeszélésről vagy a helyhiányról a metrón - az új DS-5010 sorozat meggyőző kombinációja a kiváló minőségű de Sede bőrnek és Simon Busse megközelítésének, amellyel az olyan fenntartható természetes anyagok, mint a nemez használatát beépíti a tervezésbe. Néhány egyszerű lépéssel és sok kifinomultsággal egy olyan ülőke jön létre, amely villámgyorsan összehajtható. A DS-5010 egy kis asztalnak is tökéletesen megfelel: ha a szabadban dolgoznánk egy széket felállítva, az összecsukható asztalka maximálisan partnerünk lesz ebben. De a DS-5010 modellcsalád ennél is többre képes! Egy kanapé kiegészítőjeként is tökéletesen megállja a helyét. Bár utóbbi nem összecsukható, de szintén tartós és ideális a rugalmas munkavégzéshez.

 

Bőrök - Szövetek

Felületek