MENÜ
  • ds5020011slider_20201130_170225.jpg

DS-5020

Tervező

Simon Busse

 

Csak egy elefánt a porcelánboltban nem értékelné ezt az ékszert

A modern asztalkonstrukciót kiváló minőségű, rugalmas és formálható bőrbe csomagolják. Az elegáns asztallap teljessé teszi a DS-5020 modell által nyújtott exkluzivitást: üvegből vagy márványból készül, elegánsan az asztaltestbe ágyazzák, és összetéveszthetetlen remekművé válik általa ez a bútordarab.

 

A divat és egy bútordarab találkozása

Legyen szó Pierre Cardinről, Coco Chanelről, Giorgio Armaniról vagy Jil Sanderről: a divatvilág kreatív elméi mindig is inspirálták a belsőépítészeket. Egy gomb, amint azt a divattervezők bizonyították, nemcsak a mindennapi gombolásra szolgál; az mindig egy ékszer is egyben, készüljön üvegből, drágakövekből, fémből vagy fából.
A kézelő inspirálta a stuttgarti ipari tervező Simon Busset, amikor elkészítette asztalmodelljeit. A két különböző magasságú, függőleges hengert körbeburkolta kiváló minőségű bőrrel, és rátett egy rögzítő gombot, amellyel az inggombok királya, a mandzsetta előtt tiszteleg. Az alapanyag különleges patinája valóban erősíti ennek a bútordarabnak a szellemét - mert egy kiváló elemben egyesíti a bőr és a gyártás egyediségét. 

 

Modellválaszték

Bőrök - Szövetek

Felületek