MENÜ
  • ds601ds600moodshowroom2slider_20201124_222557.jpg
  • ds600ds601selectsnowkvadrathalingdaltotalslider_20201124_222619.jpg

DS-601

Tervező

Sven Adolph

 

Szobák leválasztása moduláris módszerrel

A DS-601 segítségével még egy lépéssel közelebb kerülünk egy adott helyiség szükség szerinti részekre választásához, miközben a modell sikeresen ötvözi egymással a dizájn és az anyag iránti szenvedélyt is, amellyel a de Sede kézműves mesterei 1965 óta életet lehelnek a klingnaui manufaktúra világhírű bútoraiba.

A válaszfalak és asztal elemek új fejezetet nyitnak a moduláris felépítésű, kárpitozott ülőbútorcsalád funkcionalitása területén.

A falak lehetőséget teremtenek egy kis visszavonuláshoz, egyúttal a co-working nyilvános terekben alkalmazható új modelljét kínálják.

A bútorba épített tápegységnek köszönthetően a DS-601 egy sokoldalú darabbá válik azok számára, akik a munka és a magánélet egyensúlyára törekednek.

 

Nyitott munkaállomás - Végtelen co-working terek

A munka közbeni folyamatok és a munkavégzés rutinja a közelmúltban megváltoztak. A rugalmas munkaidő és szervezeti formák iránti igény minden eddiginél jobban meghatározza a munka és a magánélet egyensúlyát. A kollégákkal folytatott beszélgetésbe iktatott kis kreatív gondolatszünet is éppúgy része ennek a folyamatnak, mint a ragyogó ötletek bepötyögése a laptopba egy szálloda előcsarnokába érkezve. A munka és a munkaközi szünetek közötti éles határ egyre inkább elmosódik - ezért úgy kell megterveznünk a munkaterületeket, hogy azok életünk több aspektusának is megfeleljenek: Sven Adolph új koncepciója megfelel a bútorokkal szemben támasztott mai követelményeknek, amelynek köszönhetően azok tökéletesen használhatók lesznek közös munkaterületként. A munka és az ülés kényelme közvetlenül összekapcsolódik, és alternatívát kínálhat a munka és a magánélet megfelelő egyensúlyára - és ha szükséges, a mellettünk ülő személytől teljes mértékben zavartalanul valósulhat ez meg, a kifinomult válaszfalaknak köszönhetően, amelyek stílusosan választják el egymástól az egyes részterületeket.


Emellett a mobiltelefon lemerülésekor is hasznos visszavonulási helyként szolgálnak a fülkék - és a kreatív elmék arra is gondoltak, mi történjen, ha a munkaeszközünk akkumulátora feladná a harcot: az elválasztó elemek aljába épített konnektorok, ill. asztali alkalmazások biztosítják, hogy az áramellátás sosem szűnjön meg. 

Bőrök - Szövetek

Felületek