MENÜ
  • ds7moodslider_20201111_232338.jpg
  • desededs7sofaleather0070wslider_20201111_232356.jpg
  • desededs7sofaleather0082wslider_20201111_232356.jpg

DS-7

Tervező

Antonella Scarpitta

 

Kocka alakú modell minimalista formavilággal 

A társalgó-koncepció erőteljes kifejeződése testesül meg benne; időtálló mindennapi használati tárgy és mutatós darab is egyúttal.
A nagyfokú üléskényelem és a sokoldalú felhasználhatóság mind a bútordarab feltűnő jegyei közé tartoznak.

A DS-7 a letisztult körvonalak mellett egyedi, rejtett funkciót is kapott: az alacsony háttámlák igény szerint felhajthatók, optimális kényelmet nyújtva ezáltal ülés közben.

A Signora ajándéka: egy kanapé a nappaliba

Déli nagylelkűség egy örök darabért

A tervezőt egyszerűen csak Le Signoranak nevezik, hiszen ő egy igazi hölgy. Stílussal, ranggal, extravaganciával. Egy nagyvilági nő, aki tudja, mit akar. Egy két lábon járó örök mosoly - mert az élet öröm. A készítők úgy gondolják ez látható is a műveken, melyeket Antonella Scarpitta a de Sedenek tervezett. A DS-7 például a tiszta szerkezet, egyszerű formák, tökéletes funkciók hibátlan bizonyítéka - és feltétel nélküli ajánlás az ígéretes jövőjű bútortervezés küldetéséhez.


Scarpitta számtalan alkalommal utazott Olaszországból a de Sede szakembereihez, hogy egy olyan bútort tervezzenek együtt, amelynek állítható a háttámlája. És végül megcsinálták. Ha nem lett volna a Signora, nem létezne az azóta de Sede szabadalommal védett, kihajtható háttámla rendszer sem. És olasz tervezésű eleganciájának köszönhetően senki sem feltételezte volna, hogy a DS-7 állítható háttámla magasságot rejt: az egyszerű, sallangmentes dizájnnak és a bőrnek köszönhetően páratlan mestermű lett belőle - hiszen a svájci minőségi munkával a de Sede mesterei az időtállóságát is garantálják.

Bőrök - Szövetek