MENÜ
  • ds80moodslider_20201115_164316.jpg
  • ds80moodlivingoffwhiteslider_20201115_164333.jpg
  • ds80moodnaturalecuoioslider_20201115_164333.jpg

DS-80

Tervező

de Sede tervezőcsapat

 

A pihenőágy és a kanapé csodálatos találkozása

A DS-80 pihenőágy 1969-es bevezetése óta a de Sede időtlen klasszikusává vált: a modell a mai napig a magas színvonalú bőrgyártás mintapéldánya, és az egész világon népszerű.

A de Sede szakembereinek bevallása szerint ők maguk sem szívesen köteleződnek el csak az egyik modell mellett: az újonnan gyártott példányokat éppúgy kedvelik, mint a már saját patinát szerzett, 50 éves darabokat. A keskeny, kiváló minőségű matrac egy kecses, fa elemekből álló keretre illeszkedik - a darabolt bőrből összeállított kárpit fenntartható módon egyetlen irhából készül.

Édes semmittevés - Pihenőágy munkaközi szünetekre

Álomszerűen tökéletes nap, patchwork kényelemben

Lábakat fel és lazítson - a DS-80 kikapcsolódást nyújt a nappali órákra, arra az időszakra, amikor jellemzően aktívak vagyunk és tesszük a dolgunkat. Finom megjelenése arra sarkall, hogy egyszer-egyszer tartsunk egy pihentető szünetet a mozgalmas mindennapokban - és emiatt biztosan nem kell szégyenkeznünk.
A kanapé visszafogott méretei itt előnyként jelentkeznek, miután finoman arra ösztönöznek, hogy egymagunkban töltsünk el egy kis időt. Az 1920-as évek bármely előkelő belső terének alapvető berendezési tárgyai közé tartozott a lapos kanapé, amely az utóbbi években reneszánszát éli.

A de Sede pihenőágya több mint 30 évvel ezelőtt felbolydulást okozott gondosan kidolgozott patchwork kialakításával, és szabadon variálható hátpárnáival. Ezt az időtlen klasszikust most finoman frissítették. Pihenőágyként és kisebb kanapéként egyaránt választható. 

 

Modellválaszték

Bőrök - Szövetek