MENÜ
  • rh306desederolslider_20201130_232037.jpg
  • rh306desederolslider1_20201130_232038.jpg

RH-306

Tervező

Robert Haussmann

 

A Chesterfield kanapé a 17. század közepe óta az angol bútorkultúra és stílus zászlóvivője - és arra ösztönözte a tervezőket, hogy a tipikus kettős funkció új értelmezését alakítsák ki: kényelmesen visszasüllyedni az ülőrészbe vagy hátradőlni a kartámaszon. Erőteljes kontrasztokat láthatunk a modellen: finom lábak és nagy, kocka bőrfelületek egészülnek ki lekerekített sarkokkal. Az alacsonyan fekvő ülőrészek, tűzött kar- és a háttámlák teremtenek kapcsolódást a klasszikus modellel. Különleges és önálló formaterv, erős Bauhaus génekkel párosítva. Ez a modell a SWISS DESIGN igazi klasszikusa.

 

Jellegzetes tömörség

A neves építészek által tervezett klasszikusok időtlenek és keresettek. A Robert Haussmann svájci építész által 1963-ban tervezett RH-306 kanapét a de Sede az eredeti tervek szerint és továbbfejlesztett ülőkényelemmel tervezte újra. Az RH-306 diszkrét eleganciájával és időtlen Bauhaus esztétikájával győzi meg szemlélőjét. A Chesterfield kanapé modern értelmezésében letisztult vonalaival és kiegyensúlyozott arányaival magával ragadó. Az RH-306 mesteri kivitelezést és reprezentatív tömörséget mutat - álljon akár a társalgóban, a nappaliban vagy a lobbyban.

Az RH-306 feltűnő jelenség, olyan mestermunka, amely precizitásával és kifinomult részletekkel varázsolja el használóját. A bútortest kecses lábakon áll, míg a szögletes bőrpanelek elegánsan harmonizálnak a kocka alakú alap lekerekített széleivel. A kanapé, a Chesterfield bútorok hagyományai követve önállóan és a letisztult kortárs dizájn nyelvén mutatkozik be. A jellegzetes mély ülőrész, a tűzött háttámla és kartámaszok egyértelmű tiszteletet sugároznak az angol bútorkultúra ikonja és a stílus megtestesítője felé. Az RH-306 magabiztosságot sugall, és feltűnő Bauhaus génekkel rendelkezik; kialakítása az un. „Swiss Design” egyik klasszikusa. A reprezentatív kárpitozott bútort a legmagasabb szintű kivitelezéssel készítik: a bőr megmunkálása és a modern kárpitos technika kényelmes ülést biztosít - még a széles karfákon is. Az RH-306 modell három hosszban kapható, mostantól kocka fa lábakkal is elérhető. Az RH-306-ot hozzáillő karosszékkel egészíthetjük ki.

 

Bőrök - Szövetek